Arcana illusions

Het goocheljaar 2017

2017 zit er bijna al weer op. Het is een bijzonder (goochel)jaar geweest waarin veel is gebeurt rondom Arcana-Illusions.

 Niet het minste van alles is deze website online gekomen. Mooier en een stuk gebruiksvriendelijker dan de oude versie. Hoewel deze website nooit zo mooi had kunnen worden  zonder de hulp van Ilya de Milde, de man die alle foto's op deze website heeft gemaakt. Hopelijk vinden jullie de website net zo gaaf als ik.

Ook dit jaar ben ik begonnen met een youtube kanaal. Heb je interesse in het (leren) goochelen, ga dan vooral even een kijkje nemen. Op mijn kanaal kun je een aantal tutorials vinden voor het leren van simpele goocheltrucs, maar ook andere updates uit de goochelwereld en hints en tips over het goochelen.

Mijn repetoire is ook uitgebreid, naast de al bestaande Mentalisme show en natuurlijk de Cardshark, ben ik dit jaar ook begonnen met het geven van Workshops. Één van de meest memorabele momenten van dit jaar was de grote goochelworkshop die ik heb mogen verzorgen voor Realdolmen in België.

Al met al is het een goed jaar geweest, op naar een nog mooier 2018!

Meer informatie

06 - 414 407 55
info@arcana-illusions.nl

Adres
Professor Zeemanweg 6
3362ST Sliedrecht

Vul in voor meer informatie

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Jouw telefoonnummer:

Soort evenement:

Aantal personen:

Bericht:

loading