Arcana illusions

 Predict-tac-toe

Effect
De performer verklaart zichzelf een grootmeester in de kunst van het boter,kaas en eieren en daagt één van de toeschouwers uit voor een wedstrijd.
Na een spannend duel komen de twee uit op een gelijkspel.
Maar naderhand laat de performer zien dat hij van te voren al voorspeld had wat de uitkomst van de wedstrijd zou zijn.

Methode
Met de juiste begin moves is het mogelijk om de uitkomst van een boter, kaas en eieren spel te controleren zonder dat de toeschouwer daar enige verdere invloed op heeft.

Dit zijn de regels:
De performer begint altijd met zijn kruisje in het middelste vak

Als de tegenstander daarna zijn rondje in een hoek vakje plaats je jouw volgende zet in het aanliggende vakje met de klok mee.

Als de tegenstander zijn rondje in een midden vlak plaatst is jouw volgende zet in het aanliggende vakje tegen de klok in.

Daarna wil je er voor zorgen dat je met iedere zet je tegenstanders positie dwingt omdat jij anders drie op een rij hebt. Hou hierbij de uitkomst die je wilt forceren in gedachten.

Dit is de uiteindelijke uitkomst

Teken deze uitkomst van te voren in het midden van een stuk papier. Als je de bovenstaande regels volgt dan zul je altijd deze uitkomst krijgen maar het kan zijn dat de uitkomst ondersteboven staat. Je kunt deze twee verschillende uitkomsten laten zien door het stuk papier met de voorspelling van links naar rechts of van onder naar boven om te draaien.

Meer informatie

06 - 414 407 55
info@arcana-illusions.nl

Adres
Professor Zeemanweg 6
3362ST Sliedrecht

Vul in voor meer informatie

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Jouw telefoonnummer:

Soort evenement:

Aantal personen:

Bericht:

loading