Arcana illusions

 Goochelaar op uw huwelijk

Je grote dag

Weleens nagedacht over een goochelaar op uw huwelijk?
Je grote dag komt eraan. Alles is al geregeld; locatie, catering, bloemen, DJ en natuurlijk de jurk. Mist er dan toch nog iets? Ja! Je wil natuurlijk wel dat er tijdens je bruiloft genoeg entertainment is voor je gasten. Tuurlijk, er is een DJ, een dansvloertje en genoeg eten om een klein land mee te voeden. Maar een goochelaar op jouw bruiloft maakt de avond, voor je gasten, pas echt gedenkwaardig.

Huwelijk goochelaar

Het is jullie bruiloft

Natuurlijk draait jullie huwelijk om jullie. Als je er voor kiest om Daniël in te huren zal hij dan ook zichtbaar zijn wanneer jullie dat willen. Bijvoorbeeld tijdens of na het eten, of tijdens de receptie. Het is helemaal aan jullie. Ook de vorm van een optreden wordt in overleg besloten. Wellicht zoek je iemand die tijdens de avond  kleine groepen mensen kan vermaken, of vind je het leuk om de avond op te breken met een kleine centrale act. Nogmaals, jullie maken alle keuzes.

Tafelgoochelen

Voor een bruiloft is de meest geschikte vorm vaak tafelgoochelen. Tijdens het feestgedeelte van de bruiloft loopt de goochelaar rond en verbaast mensen in kleine groepjes met fantastische trucs. Perfect als ijsbreker en zeker iets waar mensen nog lang over na zullen praten.

Wat anderen vinden

Daniël heeft al enkele jaren ervaring als goochelaar. Op zijn facebookpagina kunt u veel meer reviews vinden van tevreden klanten.

“Als je voor een evenement iemand nodig hebt die de aandacht trekt van het publiek, dan is Daniël zeker een dikke aanrader!”                                                      
                                                                - Robert Spiering (Oogziekenhuis Rotterdam)


Overtuigd? Klik hier om vrijblijvend de prijzen aan te vragen of bel even via 06-414 407 55. Op de rest van de website kunt u informatie vinden over de twee specifieke shows die Daniël aanbiedt.

Meer informatie

06 - 414 407 55
info@arcana-illusions.nl

Adres
Professor Zeemanweg 6
3362ST Sliedrecht

Vul in voor meer informatie

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Jouw telefoonnummer:

Soort evenement:

Aantal personen:

Bericht:

loading