Arcana illusions

 Workshop voor vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest regelen

Weleens een goochel workshop voor een vrijgezellenfeest overwogen?
Je beste maat of vriendin gaat trouwen. Leuk natuurlijk, maar nu valt op jou de taak om het vrijgezellenfeest te regelen. Je kunt het natuurlijk simpel houden met een pubcrawl, maar met een vlugge zoektocht op het internet wordt snel duidelijk dat er veel meer mogelijkheden zijn. Workshops met name zijn het helemaal tegenwoordig.

Vrijgezellenfeest workshop goochelen

Weer eens wat anders

Een vrijgezellenfeest houd je (meestal) maar één keer. Je wilt er dus voor zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Belangrijk dus om iets unieks te doen. De workshops bloemschikken en sushi rollen kennen we ondertussen wel. Overweeg daarom eens een goochelworkshop op je vrijgezellenfeest. Uniek en uitdagend en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. En ook leuk natuurlijk, ‘s avonds tijdens de pubcrawl kun wat je tijdens de workshop geleerd hebt gelijk in actie brengen. Kom maar op met al die gewonnen biertjes.

Goochelworkshop op je vrijgezellenfeest

Daniël verzorgt goochelworkshops overal in het land, dus waar je vrijgezellenfeest ook is, hij kan er komen. Het enige wat hij nodig heeft is een ruimte met voldoende stoelen en tafels. Benodigdheden voor de workshops zoals kaarten en muntjes neemt hij zelf voor jullie mee. De precieze inhoud van de workshop kan in overleg bepaald worden. Je kunt eenvoudige trucs verwachten die je die avond gelijk al in de praktijk kunt brengen. Voor de meer ambitieuze groepen kan hij ook geavanceerdere trucs aan jullie leren. En vind je het écht heel leuk, dan kun je ook altijd nog privé lessen aanvragen.

Wat anderen vinden

Daniël heeft al veel ervaring opgedaan met workshops begeleiden. U kunt op de website en Facebook pagina een aantal mooie referenties vinden:

“We hebben veel geleerd en onze vrijgezel vond het erg leuk.
Ik geloof dat iedereen thuis aan de slag is gegaan. Met succes ook!"

                                                                                                                                                                                       
Overtuigd? Klik hier om vrijblijvend de prijzen aan te vragen of neem contact op via 06-414 407 55. Kijk ook gerust de rest van de website door om een beter beeld te krijgen bij Daniël en het type shows dat hij verzorgt.

Meer informatie

06 - 414 407 55
info@arcana-illusions.nl

Adres
Professor Zeemanweg 6
3362ST Sliedrecht

Vul in voor meer informatie

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Jouw telefoonnummer:

Soort evenement:

Aantal personen:

Bericht:

loading