Arcana illusions

 Tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar huren

Niets maakt een act zo sterk als het persoonlijk contact dat Daniël als tafelgoochelaar biedt. De combinatie van vingervlugheid, psychologie en interactie zorgt altijd voor een geslaagde avond. Uw gasten zullen nog lang napraten over de magie die zo recht onder hun neus gebeurde. Tafelgoochelen is daarom ook perfect geschikt als ijsbreker, uw gasten hebben na de show direct iets om over na te praten.

Evenement

Tafel goochelen is geschikt voor een groot aantal type evenementen. Daniël neemt zijn eigen benodigdheden mee en heeft slechts een kleine plek met een vlak oppervlak nodig.  Perfect voor gelegenheden zoals een verjaardagsfeest, huwelijk of vrijgezellenfeest. Maar ook de zakelijke klant is aan het goede adres. Tafel goochelen is perfect geschikt als entertainment tijdens bijvoorbeeld bedrijfsborrels. Maar ook als aandachtstrekker bij een beurs kan Daniël van dienst zijn.

Uniek

Met Daniël haalt u een tafelgoochelaar in huis die daadwerkelijk uniek is. Bij zijn shows kunt u méér verwachten dan alleen maar humor. Met jarenlange ervaring en een voorliefde voor het ontwikkelen van zijn eigen trucs haalt u gegarandeerd een entertainer zoals nooit tevoren in huis. Daniël geeft naast zijn standaard routines ook de optie voor ‘The Cardshark’. Deze close-up magic show richt zich volledig op de kunst van het valsspelen door middel van vingervlugheid en het gebruik van psychologie. Mocht u meer willen dan is ook zijn podiumshow ‘This is mentalism’ een optie.

Wat anderen vinden

Daniël heeft al veel ervaring opgedaan als goochelaar. U kunt op de website en Facebook pagina een aantal mooie referenties vinden:

“Als je voor een evenement iemand nodig hebt die de aandacht trekt van het publiek, dan is Daniël zeker een dikke aanrader!”                                                                                                                                                                                        - - Robert (Oogziekenhuis Rotterdam)

Overtuigd? Klik hier om vrijblijvend de prijzen aan te vragen of neem contact op via 06-414 407 55 Kijk ook gerust de rest van de website door om een beter beeld te krijgen bij Daniël en het type shows dat hij verzorgt.

Meer informatie

06 - 414 407 55
info@arcana-illusions.nl

Adres
Professor Zeemanweg 6
3362ST Sliedrecht

Vul in voor meer informatie

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Jouw telefoonnummer:

Soort evenement:

Aantal personen:

Bericht:

loading