Arcana illusions

Workshops & privéles

Een workshop goochelen

Goochelen workshopNaast zijn werk als goochelaar verzorgt Daniël ook goochel workshops. Deze workshops bestaan uit het leren van eenvoudige goocheltrucs en psychologische “mindgames” waar je mensen makkelijk mee kunt verbazen en vermaken. Na een workshop van Daniël kun je gelijk de blitz maken in de kroeg. Naast de eenvoudige trucs kan hij ook lesgeven in gevorderde sleight-of-hand.

Perfect voor...

Een workshop goochelen is uniek. In tegenstelling tot workshops bloemschikken, schilderen of koken is de kans niet groot dat iemand in je groep al eens een goochelworkshop heeft gedaan. Dat maakt deze activiteit uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen. Maar ook voor personeelsfeestjes. De workshop kan in samenspraak worden aangepast qua lengte en inhoud.

Arcana Workshop goochelen

Privéles

Naast workshops biedt Daniël ook de mogelijkheid voor privélessen. Deze lessen zijn voor iedereen van complete beginner tot gevorderde. Het enige dat je nodig hebt is de zin om hier veel (oefen)tijd in te steken

Krijg meer informatie

Wil je meer informatie over Daniël de Ronde? Of heb jij wat vragen die jij graag aan hem wilt stellen? Neem dan contact op via 06 - 414 407 55 of ga door naar contact.

Ga naar contact

Meer informatie

06 - 414 407 55
info@arcana-illusions.nl

Adres
Professor Zeemanweg 6
3362ST Sliedrecht

Vul in voor meer informatie

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Jouw telefoonnummer:

Soort evenement:

Aantal personen:

Bericht:

loading