Arcana illusions

This is Mentalism

Wat is mentalisme?

Mentalisme Goochelen Daniël Mentalisme is een bijzondere en weinig geziene kunstvorm in Nederland die de lijn opzoekt tussen illusie en werkelijkheid door middel van fenomenen zoals gedachtenlezen en andere (schijnbaar) paranormale verschijnselen. Slechts weinig mensen hebben in hun leven ooit een professionele mentalisme show meegemaakt. Jammer, want het is een bijzondere en enerverende gebeurtenis. De show zorgt voor een mooie kennismaking met deze kunstvorm die in al zijn aspecten wordt belicht.

De mentalisme show

De mentalisme show kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Zo kan de show bijvoorbeeld naar wens langer of korter duren. Van een ding mag je altijd zeker zijn: de hoogste kwaliteit. Tijdens de show lijkt de realiteit  soms even op zijn grondvesten te schudden, maar altijd op een vriendelijke en speelse wijze. Tijdens de mentalisme show wordt je als toeschouwer meegenomen op een bijzondere ontdekkingsreis.

Mentalisme Goochelaar Daniël

Nieuwsgierig?

Daniël heeft al vele mensen verbijstert met zijn mentalisme, ben jij de volgende? Deze show is met name geschikt voor bedrijfsfeesten of evenementen. Maar ook tijdens een feest kan een mentalisme show goed tot zijn recht komen.

"Als je voor een evenement iemand nodig hebt die de aandacht trekt van het publiek, dan is Arcana zeker een dikke aanrader!"
- Robert Spiering (Oogziekenhuis Rotterdam)

Klik hier om een offerte aan te vragen. Of heb jij wat vragen die jij graag aan hem wilt stellen? Neem dan contact op via 06 - 414 407 55.

Meer informatie

06 - 414 407 55
info@arcana-illusions.nl

Adres
Professor Zeemanweg 6
3362ST Sliedrecht

Vul in voor meer informatie

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Jouw telefoonnummer:

Soort evenement:

Aantal personen:

Bericht:

loading