Arcana illusions

The Cardshark

Close-up goochelaar met een twist

Cardshark GoochelaarOp zoek naar een goochelaar die rondloopt en je gasten entertaint? Of wil je juist een centrale show voor je gasten (max 30 personen). Alles is mogelijk en hoe dan ook zullen uw gasten verbaast staan door Daniël’s skill met goochelen. Dit is veel meer dan de close-up magic die men van goochelaars gewend is. Met een mix van vingervlugheid en een gedegen kennis van psychologie weet Daniël letterlijk de kaarten naar zijn hand te zetten.

Wat is ‘De Cardshark’

Cardshark GoochelenStap in de duistere en mysterieuze wereld van de professionele valsspeler. Als volleerd goochelaar’ verdiept Daniël zich al jaren in de trucs en technieken die nodig zijn om ieder pokerspel naar zijn hand te zetten. Dit is veel meer dan de close-up magic die men van goochelaars gewend is. Met een mix van vingervlugheid en een gedegen kennis van psychologie weet Daniël letterlijk de kaarten naar zijn hand te zetten. Met deze show val je van de ene verbazing in de andere.

Wat anderen vinden

"Daniel is verbijsterend goed, hij heeft me meerdere malen compleet overdonderd."
- Yareth Habermehl

“Wij hebben als vriendengroep ontzettend van Daniël als illusionist genoten, keer op keer deed hij ons versteld staan met zijn onnavolgbare trucs. Zijn optreden is zeer aan te bevelen.”
Rob van der Steen

Klik hier om een offerte aan te vragen. Of heb jij wat vragen die jij graag aan hem wilt stellen? Neem dan contact op via 06 - 414 407 55.

Meer informatie

06 - 414 407 55
info@arcana-illusions.nl

Adres
Professor Zeemanweg 6
3362ST Sliedrecht

Vul in voor meer informatie

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Jouw telefoonnummer:

Soort evenement:

Aantal personen:

Bericht:

loading