Arcana illusions

About

Mentalist en illusionist Daniël de Ronde – meer dan een goochelaar

Arcana illusions goochelaar DaniëlDaniël is veel dingen, een illusionist, mentalist, volleerd sleight of hand performer, hypnotiseur, professioneel valsspeler en…nou ja, nog veel meer. Terwijl je dit zit te lezen zit hij zonder twijfel alweer met zijn neus in de boeken van het volgende onderwerp dat hij aan het bestuderen is. Zijn dorst naar bijzondere kennis en geheime vaardigheden drijft hem altijd weer voort naar het volgende bijzondere onderwerp.

Een mysterieuze wereld

Hoe kan een goochelaar voorwerpen in het niets laten verdwijnen? Is het mogelijk om iemands gedachten te lezen? Hoe kan een valsspeler zichzelf vier azen delen zonder dat je er ook maar iets van ziet? Bestaat hypnose echt? Dit zijn vragen en onderwerpen die hem constant bezighouden en die hem ertoe drijven om zich in werelden te verdiepen waar veel mensen het bestaan niet eens van weten.

Podiumkunsten

Daniël’s interesses liggen vooral in de podiumkunsten. Op jonge leeftijd had hij al een interesse in muziek en cabaret. Nadat hij in aanraking kwam met goochelen is hij deze wereld volledig ingedoken. Tegenwoordig neemt hij mensen mee op fantastische ontdekkingsreizen. Zijn shows variëren van een close-up magic act waarin hij de kijker meeneemt in de verborgen wereld van de professionele valsspeler tot aan fascinerende mentalisme shows waarin hij de gedachten van zijn toeschouwers leest.

Respectvolle interactie

Arcana Illusions Goochelaar DaniëlTijdens zijn shows zal Daniël vaak interacties aangaan met zijn publiek. De magie gebeurt voor je ogen en soms zelfs in je eigen handen. Het belangrijkste is dat de toeschouwer tevreden en verwonderd weer naar huis gaan, respect voor de toeschouwer staat daarom ook centraal in zijn shows.


Klik hier om een offerte aan te vragen

Krijg meer informatie

Wil je meer informatie over Daniël de Ronde? Of heb jij wat vragen die jij graag aan hem wilt stellen? Neem dan contact op via 06 - 414 407 55 of ga door naar contact.

Ga naar contact

Meer informatie

06 - 414 407 55
info@arcana-illusions.nl

Adres
Professor Zeemanweg 6
3362ST Sliedrecht

Vul in voor meer informatie

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Jouw telefoonnummer:

Soort evenement:

Aantal personen:

Bericht:

loading